لوگو

دایرکت ادمین چیست؟

یکی از محبوبترین خدمات میزبانی وب در ایران هاست دایرکت ادمین است. دایرکت ادمین یکی از پنل های مدیریت هاستینگ معروف و محبوب است که بیشتر هاست های ایران از این پنل محبوب استفاده میکنند این پنل تنها در سرور های لینوکسی مورد استفاده قرار میگیرد .

خیلی ها به دلیل کم بودن و اقتصادی بودن این پنل هاستینگ را انتخاب میکنند که در اکثر مواقع هاست دایرکت ادمین از سی پنل ارزون تر و اقتصادی تر است.

و این پنل هاستینگ ایران را تحریم نکرده و در ایران قابل دسترسی است. یکی از خوبی های دایرکت ادمین این است که برای کاربران معمولی سختی ندارد و نسبت به قبل فضای کاربری خوبی دارد.

از قابلیت های این پنل هاستینگ می‌شود به این امکانات توجه کرد:

۱:ریسلر

۲:عدم تحریم ایران

۳:ضد کرش

۴:مدیریت ساده

۵:قیمت اقتصادی

۶:سرعت خوب

۷:حجم کم

از معایب این پنل هاستینگ می‌شود به این موارد توجه کرد:

۱:قابلیت های کمتر نسبت به سی‌پنل

۲:پشتیبانی فقط از یک نوع سرور

۳:سخت بودن کار با ادیتور

سی پنل یا دایرکت ادمین؟

انتخاب درست ترین هاست یکی از مهم ترین عوامل رشد سایت ها می‌باشد. بعد از انتخاب درست هاست باید پنل هاستینگ درست انتخاب کنیم. معروف ترین و محبوب ترین پنل های هاستینگ دایرکت ادمین و سی پنل هستند که دایرکت ادمین نسبت به سی‌پنل امکانات کمتری دارد اگر بخواهیم از نظر گرافیکی نگاه کنیم سی‌پنل گرافیک بهتری دارد و رابط کاربری آن راحت تر است در دایرکت ادمین سرعت بالاتری را مشاهده میکنیم .

مبتدیان باید کدام پنل هاستینگ را انتخاب کنند؟

اگر شما مبتدی هستید پیشنهاد ما به شما سی‌پنل است ، در سی پنل شما فضای بهتری را تجربه می‌کنید و دسترسی و کار با سی‌پنل برای شما راحت تر از دایرکت ادمین است اما اگر حرفه ای هستید پیشنهاد ما به شما این است که از هر کدام که می‌توانید استفاده کنید یکی از خوبی های سی‌پنل آپدیت های سریع است. بهترین مزیت دایرکت ادمین سرعت خوب و ارزان بودن آن است. حالا کدام را انتخاب کنیم؟

طبق این مقاله ما راهنمایی خوبی به شما کردیم تا بتوانید یکی از این دو پنل هاستینگ را انتخاب کنید و دیگر این انتخاب با شماست و تصمیم گیری آخر را باید شما انجام دهید.

وردپرس را از کجا دانلود کنم؟

برای دانلود وردپرس حتماً از سایت اصلی وردپرس به آدرس wordpress.org استفاده کنید تا به مشکلی بر نخورید. وردپرس را از سایت های ثانویه دانلود نکنید!

چرا نباید وردپرس را از سایت های ثانویه دانلود نکنیم؟

زمانی که خود سایت اصلی وردپرس این فایل را بصورت رایگان به شما ارائه میدهد اصلا نیازی به دانلود از سایت های ثانویه نیست و پیشنهاد میشه از سایت اصلی دانلود کنید تا به مشکلی بر نخورید.

نصب وردپرس در دایرکت ادمین:

اول وارد پنل دایرکت ادمین خود شوید،

چطور به پنل وارد شم؟

شما باید در آخر دامنه خود :۲۲۲ را تایپ و بعد سرچ کنید تا با صفحه ای روبرو بشید که از شما یوزر و پسورد را می خواهد که باید وارد کنید.

یوزر و پسورد هاست را از کجا بیاورم؟

هاستینگی که شما از آن هاست را خریده اید در پنل کاربری سایت خود یوزر و پسورد را به شما داده است و بیشتر هاستینگ ها آن را ایمیل هم برای شما میکنند. بعد از پیدا کردن و وارد کردن یوزر و پسورد دکمه LOGIN را بزنید.

بعد از وارد شدن به پنل دایرکت ادمین هاست خود باید برای آپلود کردن وردپرس در سایت خودتون از منوی بالا قسمت files را انتخاب کنید.

در این مرحله وارد پوشه پابلیک اچ تی ام ال public-html شوید و بعد برای آپلود فایل وردپرس خود باید روی گزینه (Upload Files to current Directory) کلیک کنید.

در مرحله بعد شما باید روی choose file بزنید و فایل وردپرس که در سیستم خودتون دانلود کردید رو انتخاب کنید و یا فایل را درگ کنید و روی قسمت choose file رها کنید.

بعد از آپلود در قسمت Public_html برگردید و در فایل وردپرس روی گزینه Extract کلیک کنید تا فایل شما از حالت فشرده خارج شود.

ساخت دیتابیس در دایرکت ادمین دوباره به قسمت اولیه پنل مدیریت بازگردید و روی گزینه MySQL Management کلیک کنید.

در این مرحله بعد از ورود به قسمت دیتابیس روی Creat New Database برای ساخت دیتابیس (نام پایگاه داده) سایت خود کلیک کنید.

در این قسمت با این فرم روبرو می ‌شوید در قسمت database name نام دیتابیس خودتون رو وارد کنید در قسمت بعد database username نام کاربری دیتابیس خودتون رو انتخاب کنید در این قسمت یعنی Username password رمز عبور یا همان پسورد دیتابیس خودتون رو وارد کنید و در قسمت بعد دوباره رمز عبور دیتابیس خود را وارد کنید تا تایید شوید.

شما می‌توانید بر روی گزینه Random Password کلیک کنید تا دایرکت ادمین برای شما پسوردی قوی و تصادفی انتخاب کند و شما میتوانید آن را انتخاب کنید. و در آخرین قسمت بر روی گزینه Creat کلیک کنید تا دیتابیس شما به طور کامل ساخته شود.

حالا وردپرس کامل در هاست شما نصب شده و زمان راه اندازی آن است.

نام سایت خودتون (Domain Name) رو در مرورگر سرچ کنید در این قسمت وردپرس از شما میخواد که زبان خودتون رو انتخاب کنید و زبان فارسی هم بین زبان ها هست و امکان انتخاب کردن آن را دارید.

زبان خود را انتخاب کنید و تایید کنید و به مرحله بعد برید در این مرحله با همچین صفحه ای روبرو میشوید که در قسمت نام پایگاه داده باید نام دیتابیسی که انتخاب کردید رو مشخص کنید در قسمت بعد نام کاربری یا همون یوزر دیتابیس خودتون رو انتخاب کنید و در قسمت بعد رمز یا پسورد دیتابیس خودتون رو انتخاب کنید.

به بخش میزبان پایگاه داده کاری نداشته باشید و بزارید بصورت پیش فرض همون‌طور باشه و برای امنیت بیشتر میتونید پیشوند جدول رو عوض کنید که من بسیار پیشنهاد میکنم.

پیشوند جدول چیست؟ چه کمکی به امنیت می کند؟

نام پیشوند جدول در سایت شما همون wp-admin معروف هست که در همه سایت های وردپرسی بصورت پیش فرض هست و هر هکری می‌تونه با زدن این پیشوند و سعی و خطا بتونه به پیشخوان شما دسترسی پیدا کنه و شما رو هک کنه اما با عوض کردن این نام دیگه با آن پیشوند قبلی کسی نمیتونه وارد سایت شما بشه.

بریم سراغ ادامه آموزش:

و بعد از وارد کردن اطلاعات شما باید دکمه بفرست را بزنید.

در مرحله بعد با این صفحه روبرو میشوید که اول باید عنوان سایت خودتون رو وارد کنید.

در قسمت بعدی شناسه سایت خودتون انتخاب کنید (نام کاربری برای ورود به پیشخوان وردپرس) و در بخش بعدی یک رمز انتخاب کنید که آن رمز ورود شما به پیشخوان وردپرس می‌شود. و در قسمت بعد ایمیل برای زمانی که پسورد یادتون رفت اضافه کنید که برای احتیاط لازمه و در بخش بعد حتما تیک حریم خصوصی که می گوید (موتور های جست و جو اجازه دارند محتوای این سایت را بررسی کنند) را بزنید.

و در آخر دکمه راه اندازی وردپرس را بزنید و تمام. حالا با تایپ اسم سایت خود و پیشوند جدول میتوانید وارد پیشخوان وردپرس شوید.

موفق باشید.

صفحه اصلی کاتالوگ سبد خرید پنل کاربری

مرکز مشاوره و پشتیبانی راویکس

لطفاً برگه سوالات متداول را مطالعه فرمایید. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، می‌توانید با ما در تماس باشید. مشاهده سوالات متداول

69 03 87 66 - 021

شماره تماس

09129346298

پشتیبانی در واساپ

Ravixbot

ربات پشتیبانی تلگرام

مرکز مشاوره و پشتیبانی راویکس

لطفاً برگه سوالات متداول را مطالعه فرمایید. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، می‌توانید با ما در تماس باشید. مشاهده سوالات متداول

69 03 87 66 - 021

شماره تماس پشتیبانی

666 8 400 0903

واتساپ

t.me/ravixbot

ربات تلگرام